Kävästiin Oonan ja Lyytin kanssa Tuurissa näyttelyissä ja reissussa oli mukana myös podhalanski Nella. Lagotot ja Podhalanskit oli sitten laitettu kummatkin omaan kehäänsä ensimmäisiksi klo 9.00 alkamaa joten hain Oonan kaveriksi jotta hän voi esittää Lyytin lagottokehällä. Näyttelyaamu ei mennyt kaikilta osin ihan nappiin, joten oltiin paikalla 15 minuuttia ennen kehän alkua ja pikkasen siinä kiire tuppasi tulemaan.

Näyttelyyn oli saapunut myös Sanna ja Mika kasvattimme Miska-podhalanskin kanssa. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa. =) Esitin Nellan ja sitten lähdettiinkin kattelemaan millä mallilla lagotto kehä on. Lyytin vuoro ei ollut vielä mennyt, joten pääsin siis itekkin seuraamaan kuinka Lyyti käyttäytyy ensimmäistä kertaa vieraan ihmisen seurassa kehässä. Ja Lyytihän nautti Oonan kans kehässä. Ainut vain että makupalojen toivossa piti tehä kaikenlaista pientä temppua. Hienosti Oona osasi Lyytin esittää ja pesti on jatkossakin auki jos koirani sattuu samaan aikaan kehään. =)

Tässä kaikkia hymyilyttää, mutta arvostelu oli kyllä tiukka. Jaettiin keltaista, sinistä ja punaista nauhaa. Joten edes Rop koiraa ei valittu. Lyytin arvostelun voi käydä lueskelemassa nettisivuilta.

 

Sijoituskoirani Bruna on menoss ensimmäisiin virallisiin näyttelyihin. Mätsäreitä on jo Brunalla takana mutta nyt koittaa ensimmäinen näyttely Rovaniemellä.  Pidän teille peukkuja pystyssä! 

Bruna käväs trimmauksilla ja tässä kuvaa.