Tänään oli Lyytillä ja Nekulla trimmaus ja pesupäivä. Lyytin turkkikin oli päässyt kasvamaan jo melkoisesti. Pentuturkkia ei olis raaskinut leikata, mutta kiharat tulee nopeammin kun kun pentuturkin leikkaa useammin pois. Nyt onkin Lyyti sitten sutjakkaassa kunnossa...

Lyyti ennen trimmausta tällä modernilla trimmauspöydällä.

Ja Lyyti trimmauksen jälkeen.

Lyyti ei olis raaskinut luopua karvoistaan... =)

Lyyti on jatkanut hampaidenvaihtoa yhä. Yks päivä huomasin että kaikki kulmahampaat on kasvanut jo vähän liian pitkälle ja vanhat kulmahampaat ei oo lähtenyt irti. Annoin lisää luita ja toivoin että hampaat irtoais ilman eläinlääkärissä käyntiä. Seuraavana päivänä ku kahtelin hampaita, oli 3 vanhaa kulmahammasta jo lähtenyt ja yks enää jäljellä. Ja seuraavana päivänä oli viimeinenkin lähtenyt ja Lyyti säästyi eläinlääkärireissulta.

Ykspäivä huomasin kun Lyyti sihtikurkku söi jotain ja tiputti aina välillä maahan. Tarkistettuani mikä se oli, huomasin että se oli yks maitohammas. Sain pelastettua hampaan ja nyt on yks Lyytin hammas tallessa.

Nyt kun hampaatkin on jo kohta kaikki vaihtunut, onkin aika nyppiä korvat karvoista tyhjiksi ja sitä toimenpidettä tehdessä Lyyti ei korvaansa lotkauttanut... =) Lyyti suhtautui toimenpiteeseen kuin vanha tekijä. Liekkö luuli että korvista rapsuttelen... =)