Pitkästä aikaa kirjailen vähän kuulumisia. Paljon on ehtinyt tapahtumaan ja vähän on tullut blogia päivitettyä.

Lyytin kans käytiin Kruunupyyssä pitkästä aikaa näyttelyssä ja siellä ei kaikki mennyt ihan nappiin. Viikko ennen näyttelyä karstasin ja pesin Lyytin kun ajattelin että saadaan karva oikein edustus kuntoon. Noh, kehässä sitten tuomari heti kysyi että oletko karstannut turkin? Vastasin myöntävästi ja sanoin tehneeni sen viikko sitten. Arvostelussa lukee sitten että valitettavasti turkki kammattu auki eikä sen kiharuutta voi arvostelle, EVA eli Ei Voida Arvostella oli tulos ja ruskean nauhan kera pois. Vaikkei me kylläkään sitä ruskeaa nauhaa saatu kun kehätoimitsija ei muistanut minkä värinen nauha hänen pitäisi antaa joten ei antanut mitään. Ja mitäpä me sillä nauhalla oltais tehtykään. Olen minä ennenkin karstannut eikä vielä näin ole käynyt mutta kertahan se on ensimmäinenkin. Karva oli kyllä latvasta kiharalla mutta ihan juuresta ei.

Sen jälkeen on sitten ollut Nekun pentu Waldo hoidossa. Oikein reipas poika olikin.  Alkuun meinas vähän irlikset jänskättää mutta pian siitäkin selvittiin ja yhdessä kaikki juoksi pihalla korvat hulmuten. Ei Waldo tainnut juuri huomata että kotiväki oli lomailemassa ja itse hoidossa. Kivaa oli kaikilla ja Nekulla ja Lyytilläkin hauskaa kun oli uus kaveri. Alla pari kuvaa Waldosta.

Laitanpahan tähän kuvan pikku-Waldosta kun se näppärästi tuossa oli otettavissa. Waldo etualalla läpsii toisia tassulla.

 

Pikkasenko on tullut kasvattua ja turkkikin on vähän väriä vaihtanut.

 

Tässä vielä kuva turkin leikkuun jälkeen. Turki alta paljastuikin dalmatialainen.

 

Waldo lähti kotiin ja minä lähdin viimeiselle kouluviikolle Iisalmeen. Keskiviikkona valmistuin sitten koulutetuksi trimmaajaksi. Joten nyt on reilun puolenvuoden urakka ohi ja Iisalmeen ei tarvi enää reissata. Oli kyllä kiva ja antoisa koulutus.