Tänään kävästiin sitten Lestijärven ryhmänäyttelyssä ja saatiin samanlainen potti kotiin kuin Rovaniemeltä. Lyyti sai KP:n ja oli ROP-Pentu. Nekku sain EH:n. Eli kumpikin sai ihan samat kuin Rovaniemellä pääsiäisenä. Tuomarina Lestijärvellä oli Lena Danker ja paikalla oli 4 lagottoa.

Tuomari kommentoi että koirat olis pitänyt laittaa paremmin näyttelyä varten ku jalatki on niin kuraset. Edellisenä iltana pesin jalat ja koirat oli puhtaita, mutta kun pääsimme näyttelypaikalle, oli piha tosi kurainen ja sohjoinen ja vettä satoi. Siitä kuns sitten autolta rämmimme kohti ilmoittautumista ja näyttelykehää niin valkoiset jalat oli muisto vain. Jokaisen koiran tassut oli kurassa. Ei siinä päässyt kukaan sisälle puhtain tassuin ellei sitä kannettu. Ennen kehään menoa ei paljon auta jalkoja vedellä lotrata kun valkoisen koiran jalat jää kuitenkin harmaiksi. Eikä ne olis tunnissa ehtinyt kunnolla kuivaakkaan.

Menemme sitten vielä kolmen viikon päästä kokeilemaan onneamme samalle tuomarille Vaasaan kun epähuomiossa ilmoitin samalle tuomarille koirat. Pitänee sitte koittaa laittaa vähän paremmin ja huolehtia ettei tassut oo kuraset. Mielenkiinnolla odotan mitä tuomari on sitten mieltä. =)