Kävästiin Lyytin ja Mantan kanssa Kajaanin kv näyttelyissä viikonloppuna. Reissu oli todella mukava. Yövyttiin sijoitusnarttu Wendyn kotiväen luona. Kiitos kaikesta kotiväelle !  Wendy kasvaa tasaisesti ja on kaunis tytteli.  

Näyttelyissä sitten oli ekkana vuorossa Lyyti ja lagottojen kehä. Lyyti tekikin sitten sen, mitä en olisi koskaan uskonut sen tekevän! Näyttelyitä on 10 takana ja ikinä ei ole tällaista ongelmaa ollut. Lyyti nimittäin meinas näykätä tuomaria ja perääntyi ja pelkäsi. Olin ihan ihmeissäni enkä oikeen ymmärtänyt tilannetta. Ajattelin jo että tuomari heittää meidät pois kehästä tuumaten; ei voida arvostella. Näin ei onneksi käynyt. Tuomari täti oli kilttiä ja pyysi kiertämään kertaalleen kehän ympäri. Kierrettiin ja sen jälkeen Lyyti antoi kattoa purennan ja hampaat. Taisi syykin tähän käytökseen nyt kuitenkin kotona selvitä. Lyyti nimittäin aloitti juoksunsa. Oli vähän muutenkin kärttyisällä tuulella tässä alkuviikosta ja näyttelyissäkin alko räkyttämään ellei päässyt toisia haistelemaan. Tähän asti on kehuttu näyttelyissä luonnetta, mutta näin meni tälläkertaa. Arvostelu oli hyvä ja siihen olen todella tyytyväinen. Näyttelyissä oli tuomarina Manola Poggesi Arnetoli italiasta, rodun kotimaasta.

Lyyti sai ERInomaisen ja oli AVK 3. Ja arvostelu: Typical head. Nice expression. Quite compact body. Correct bones and feet. A litle fat. Correct coat. Moves freely. Needs more temperament.

Seuraavaksi olikin sitten heti kohta vuorossa Manta ja irlisten kehä. Urokset siellä olikin jo juoksennellut kehässä mutta kerettiin silti Mantankin kanssa ajallaan kehään. Manta sai Erittäin Hyvän ja oli NUK 4.

Seuraavat näyttelyt onkin sitten ystävänpäivänä Tampereella. Sinne lähtee mukaan vanhempieni podhalanski Nella. Omat koirat saavat nyt vähän odotella seuraavia koitoksia. Keväällä ja kesällä sitten kierrellään ja Olgakin pääsee sitten jo kehiin, sitä odotellessa.