Tänään maanantaina aamusta klo 03.30 suuntasimme Lyytin kans kohti Veteriä, eläinlääkäriasema Tampereella. Siellä kävimme progetestissä. Jos testi olis otettu Kalajoella, olis tuloksen saanut vasta tiistaina ja tämä olis voinut olla jo myöhäistä. Paitsi ei tässätapauksessa kun testitulos tuli, mutta sitäpä ei tiennyt ennakkoon joten täyty ottaa varmanpäälle. Veterissä kun testi otetaan ennen 10, saa samalle päivälle heidän labrastaan tuloksen.

Tulos oli tänään maanantaina 3.2 joten eläinlääkäri kommentoi että astutus tulee tapahtua keskiviikkona aamusta. Majailemme nyt sitten siihen asti Hämeenlinnassa, vanhassa tutussa opiskelukaupungissani. Sitten suuntaamme keskiviikkona auton keulan kohti Lahtea ja siellä käymme tapaamassa Milo poikaa.

Mukana on myös pieni ja huomaamaton Manta-neiti. Nekku jäi Kalajoelle hoitoon.

Tässähän sitä sitten onkin koiratapahtumia enemmän ja vähemmän. Lauantai-sunnuntai yönä nimittäin vanhempieni podhalanski synnytti 8 pientä vahdin alkua. Tarusta ja pennuista voi lukea lisää osoitteesta: www.kotinet.com/podhalanski. Sunnuntaina sitten lähdimme aamusta 6 maissa ajelemaan Vaasaan koiranäyttelyyn. Tälläkertaa mukana oli Manta ja tämä olikin Mantan ensimmäinen virallinen näyttely. Pari kertaa on mätsärissä käyty harjoittelemassa. Manta sai ERI:n ja niinpä sai melkeinpä kaikki muutkin 35 irlistä paria lukuunottamatta. Että sellainen näyttelypäivä se. Täällä Hämeenlinnassa sitten majailemme maanantaista keskiviikkoon ja torstaina auton keula kohti Oulua, siellä käväsen trimmaamassa pari koiraa. Lauantai ja sunnuntai meneekin sitten mukavasti Kalajoen ja Oulaisten näyttlyissä koiranruokia ja tarvikkeita myydessä. Jotta onhan siinä ollut koiramaista touhua viikon verran. Silmänisku

Nyt vain jäädään sitten pitämään peukkuja pystyssä että astutus keskiviikkona onnistuu ja saada pikku lagottoja kesälle.