Viimeviikonloppuna pyörähdettiin Oulussa kahteen kertaan näyttelyissä. Mukana olli Lyyti ja podhalanski Taru. Olosuhteet ei ollut oikein hyvät varsinkaan valkoisen koiran omistajalle...kenttä oli kovin kuranen ja märkä. Hyvin siellä kuitenkin selvittiin...

Lauantaina Lyyti sai EH:n. Lyytillä ei kiinnostanut kehässä juokseminen pätkääkään. Ei kait Tyyli-Lyyti märässä kehässä juokse, vesilätäköitä joka paikka täys. Sitä sai lähinnä vetää kehässä perässään. Taru sai SERT, CACIB ja oli ROP. Se olikin sitten Tarun ensimmäinen serti. Tähänasti ollaan kerätty vain niitä varasertejä.

Sunnuntaina sitten Lyyti sai ERI:n. Juokseminen ei yhä nytkään kiinnostanut, kovin oli taas märkää. Ennen kehien alkua juoksutin Lyytiä ja sehän juoksi kauniisti. Ennen lagottojen vuoroa kuitenkin alko uudelleen sataa ja kenttä kastu. Lyyti hienohelma ei halunnut juosta. Vähän paremmin meni kuitenki kuin lauantaina mutta kovin oli haluton ja sain lopulta kantaa pois kehästä jotta toiset pääsi vuoroonsa kun Lyyti olis vain haistellut ja tipsutellut.

Sunnuntaina sitten Taru jatkoi jälleen niitä varasertien keräilyä. Taru sai ERI:n ja oli PN2, VARASERT.

Eilen Ylivieskan näyttelyissä Lyyti ERI, PN2, VARASERT. Tyyli-Lyytikin saattoi jopa juosta kauniisti kun kenttä oli melkein kuiva. Ja tänään Ylivieskassa Taru ERI, SERT, CACIB, ROP. Hienosti meni ja kyllähän koirat onkin kauniita! =) Seuraavaksi suunnitelmissa on Hämeenlinnan näyttelyt elokuun loppupuolella. Sinne Taru sitten lähtee jahtaamaan kolmatta sertiään... =)

Perjantaina koirat kävi meressä uimassa ja sieltä Lyyti haki itelleen kauniin kiharan turkin. Näytti auttavan... =) Nekku mennä loikki kuin mikäkin jänöjussi, se rakastaa vettä! Lyyti ensikertalainen vähän mietiskeli mutta käveli kyllä kuitenkin tulemaan ja kävi lenkin uimassa. Kyllä koirilla oli hauskaa !