Tänään on sitten pennut täyttänyt kokonaiset 3 viikkoa. Pentulaatikon ulkopuolinen elämä alkaa yhä enemmän kiinnostaa. Kuvaaminen käy yhä hankalammaksi, mutta jotain otoksia saatiin otettua. Tahtoi vain päiväpeite tai looda kiinnostaa enemmän kuin kameralle poseeraaminen... Ajattelin saavani pennuista hienot kuvat kun ne istuu laatikossa mutta eihän ne siinä paikallaan pysy, turha luulo. 

Kovasti pennut koittaa jo leikkiä ja purevat toisiaan vielä hampaattomalla suulla. Tuon tuostakin on joku toisen korvassa kiinni. Murista ja haukkuakkin koittavat, ei vain vielä ihan suju niin kuin isommalta koiralta mutta harjoitus tekee mestarin. Kovin kauaa ei kuitenkaan jaksa leikkiä kun uni taas vie voiton.

Tänään kun oli niin lämmin sää, pennut pääsi käväseen hetken ulkona. Kyllähän siellä oli ihmeteltävää. Mutta niin kävi sielläkin, että uni tuli melko äkkiä ja kannoin kaikki takas sisälle. Jatkamme harjoituksia tulevina päivinä jos vain säät sallii. Ulkona oli tarkoitus ottaa jokaisesta yksittäiskuva, mutta mahdoton tehtävä! Pennut ku ei oo hetkeäkään rauhassa sillon kun hereillä ovat ja nukkumiskuvat on ihan tylsiä...

Tässä kuva jokaisesta syntymäjärjestyksessä

842516.jpg

Narttu, valkoinen-oranssi

842517.jpg

Hups! Kävi looda vähä pieneksi... Uros, valkoinen-oranssi

 

842519.jpg

Narttu, valkoinen-oranssi

842522.jpg

Narttu, valkoinen-oranssi

842527.jpg

Uros, ruskea-valkoinen

842532.jpg

Narttu, valkoinen-ruskea

842536.jpg

Uros, valkoinen-oranssi (hyvin vähän oranssia)

 

Pentulaatikossa käy väliin kova vilske...

842542.jpg

Mutta hetkenpäästä jo nukuttaa kovasti.

842545.jpg

842548.jpg

Täältä tullaan, suuri maailma! =)