Päivitänpäs blogiakin välillä.  Ystävänpäivän aikaan kävästiin Tampereella, mitäpäs muutakaan kuin koiranäyttelyissä. Mukana oli tälläkertaa koirista vanhempieni Owczarek Podhalanski Nella ja Marikan Welsh Corgi Cardigan Pinja. Kuvia sekä lisäsepostusta tästä näyttelystä voipi halutessaan käydä lueskelemassa osoitteessa: http://podhalanskitaru.vuodatus.net. Meillä oli upea reissu.

Ja samalla kun Tampereelle saakka huristeltiin, käytiin kattomassa Lyytin pentua Dantea. Dante poikaha oli reipas junnu! Kiitos kotiväelle että saimme vierailla luonanne.

Tässä poseeraa Dante

 

Nyt kun kevätkin jo tulla jollottaa, ollaan lenkkeilty merenjäällä. Siellä on ollut ihan mahottoman ihanaa! Aurinko paistaa ja kovasti tuulee mutta mitäs siitä tuulesta kun pukee vain riittävästi vaatetta päälle niin selviää. Kaveri kyllä meinas yks päivä että kävisin joulupukista. Oli sen verran huurteessa hiukset, kaulus, pipo ja aurinkolasit kun autolle päästiin takas. Tässä vähän kuvanäytteitä lenkiltä jonne mukaan pääsi Lyyti ja Olga sekä kaverin dalmis Viivi.

Lyyti nauttii lenkkeilystä ja vapaudesta !

 

Viivin vauhtinäyte.

 

Ja kyllähän Pikku-Olgakin jo lujaa pääsee...

 

Ja kun tarve vaatii...unohdamme jalkojen heiluttelun ja otamme siivet selkään !

Ja kun lenkkeily on niin mahdottoman kivaa, kävin tänään myös lenkillä merenjäällä ja siitä käveltiin saareen. Nekku-Jekku-Mummeroisen-Mammeroinen teki sitten jotain ihmeellistä, eli hyppäsi puskaan vähän turhan vauhdilla. Siitä seurauksena katoin että tassuun tuli haava ja Nekku alko purra tassunväli paakkuja pois. Noh, ei siinä tassussa mitään haavaa näyttänyt olevan. Tarkempi tutkimustulos osoitte, että Nekulla tuli verta toisesta sieraimesta ja se värjäsi tassun vereen. Mutta sehän ei Nekkuliini-Nekukkaa haitannut sitten tippaakaan. Samalla vauhdilla mentiin mennen tullen ja ilmeisesti risu oli osunut kirsuun. Kyllä Nekku on sellainen tapaus ettei kipua näytetä sitten vahingossakaan. Ei muuta kuin pieni pään heilautus risupuskassa ja meno jatkui. Onneksi ei ollut kuitenkaan mitään vakavampaa ja verenvuoto loppui sitten lumihanki tutkimusten aikaan. Loppuuhan se kun kuononsa tuon tuostakin hankeen upottaa ja tarkastelee että mitäs sieltä hangen alta kevään mittaan saattaisikaan paljastua. Kyllä Nekku vain on Jekku.

Aurinkoisia lenkkeily ilmoja toivotaan jatkoonkin aina vapaapäiviksi !