Nekun ja Elviksen pennut on tullut eilen jo 2 viikkoa. Hurjasti on kaikki kasvanut ja ruoka on riittänyt. Silmiä on alettu availemaan ja kohta ne onkin kaikilla jo auki. Hirmuisen terhakoita ja voimakkaan olosia pentuja ovat. Kävelty on jo useampi päivä, välillä menee vähän mukkelis-makkelis mutta heti noustaan ja jatketaan matkaa.

 

Manta-Mainio kävi tänään mätsärissä kun Kalajoella järjestettiin. Hienosti siellä menikin.

Manta oli aikuisten koirien punaisten 2. Osasi käyttäytyä kyllä mallikkaasti. Mitä nyt juoksemisessa piti vähän perässä vetää... Oli niin kamala tuuli että tukkakin on Mantalla (ja taisi olla omistajallakin) ihan sekaisin ja pystyssä.

 

Tyyli-Lyyti myös kunnostautui tänään ja söi Olgan ruokaa 2 litraa. Eli noin kymmenen kertaa sen määrän mitä söi oikeasti nappuloita silloin kun sillä ruokavaliolla vielä oli. Noh, minä sitten ajattelin että kun mahakin alkaa melko pinkeä olla, täytynee asialle tehdä jotain. Niinpä soittelin eläinlääkäri kaverille ja sain neuvoja. Annoin suolapalleron jonka saatuaan koira aina oksentaa. Mutta eipäs Lyyti. Nielaisi suolat ja piti aarteensa mahassa. Pikkasen enemmän janotti tämä suolainen ruokavalio, ei muuta reaktiota. Otettiin sitten seuraava konsti käyttöön ja annoin parafiiniöljyä. Nyt vain seurataan kuin käy. Toivottavasti ei tule mitään ihmeempää. Kyllä nämät minun koirat osaa olla kummia...  Nekkukin kerrattain söi suklaata ja kun yritin oksetuttaa, ei mitään reaktiota. Toisille tepsii, muttei minun koirille.

Sitten kivempiin uutisiin... Huomenna nähdään joko saatais uudella ulkoasulla kotisivut nettiin...