Pennut on jo reilut 7 viikkoa ja enää ei mene kuin reilu viikko niin alkavat lähtä omiin uusiin koteihinsa. Tässä viimeinkin kuvasaldoa kun ei oo tullut pitkään aikaan sitä nettiin päivitettyä. Ja samaten pentujen nimet julkaisen nyt.

Ensin urokset:

ruskea-valkoinen - CESARE = keisari

valkoinen-ruskea - CONTENTO = tyytyväinen

valkoinen-oranssi - CELLO

valkoinen-oranssi - CONQVISTATORE = valloittaja, hurmuri

 

Ja sitten narttujen nimet:

ruskea - CANELLA = kaneli

ruskea-valkoinen - CARAMELLA = karamelli, makeinen

valkoinen-ruskea - COCCOLO = lellikki, kulta, pallero, kullanmuru

valkoinen-oranssi - CAMOMILLA = saunio, kamomilla (tee)

valkoinen-oranssi - CARINO = sievä, soma, herttainen, mukava

 

Eläinlääkärin tarkistuksessa on käyty ja mikrosirut on niskaan laitettu. Valko-oranssit nartut oli ihan huvittavia kun nukkuivat pöydällä kyljellään. Eivät ainakaan ressanneet tilannetta. Ihan sai pidellä pystyssä ja silmät oli puolitangossa. Samaten rekisteröinti on laitettu eteenpäin ja nyt vain odotellaan papereiden saapumista. Mutta tässä lupaamiani kuvia.

Yllä olevassa kuvassa kukkulankunkku-leikki menossa...yksi laatikon päällä ja komentaa muita. Kuka millonkin sattuu laatikon päälle ehtimään. Hauskoja palleroita kun keksivät omia touhujaan. Tässä leikissä ääntä riittää vaikka muuten ovat niin hiljaisia pentuja.

Ja välillä laatikon päälle mahtuu kaksikin kun aletaan nukkumaan.

Lyytillä riittää leikkikavereita ja mikäs sen mukavempaa !

 

Ja paljon on taas ehtinyt välillä tapahtua. Wendy on Kajaanista käynyt trimmauksilla ja samaten Viksu Kokkolasta. Tässä kuvia Wendystä trimmauksen jälkeen.

Kun Wendy seisoi kauniisti, ei kamera suostunut tarkentamaan ja kun kamera tarkensi oli Wendy jo mennyt menojaan...  Mutta pääasia että kuvia saatiin. Alla olevissa kuvissa sitten Viksu trimmauksen jälkeen. Harmittaa kyllä ettei hoksattu ottaa Viksustakaan ennen trimmausta kuvaa. Oli nimittäin upea ja PITKÄ turkki.

Tälläviikolla sitten leikellään Penni ja Birba. Sittenpäs onkin lähettyvillä asustelevat Lyytin pennut kaikki kynitty ja odotellaan turkin kasvua.