Aika menee vauhdilla, ei perässä pysy millään. Nekun pennutkin on jo viikon ikäsiä ja kaikki kasvaa tohinalla. Kuviakin olen viikon varrella vähän räpsinyt mutta jostain syystä ne ei oo nettiin aikasemmin lennähtänyt.

Nartut 3 vuorokautta

 

Urokset 3 vuorokautta

 

Ja tässä kaikki ruokailemassa

 

Taloon on tupsahtanut vielä yksi pentu lisää...nimittäin Olga-Onnekas. Aivan ihana pieni juoksijan alku! Tässä Olgasta vähän kuvaa, sen verran kamera kiinnostaa että kuvat on parempi ottaa nukkuessa...muuten on kuono vähän turhan lähellä linssiä.  Ehkä me vielä kuvaaminenkin oppitaan.

 

Lyyti ja Milon pennut on juoksennelleet omiin koteihinsa viimeviikonloppuna. Benemerito vielä ihastuttaa meitä kaikkia täällä ja lähtee sitten lauantaina Tamperetta kohti. Reipas poika kyllä totisesti. Leikkis Mantankin kans pois tiehensä, ainut ongelma on vain se ettei Manta ymmärrä kuinka pieni toinen vielä on. Olga ja Benemerito onkin sitten pitänyt sellaista teatteria ettei voi nauramatta katella. Kun Benemerito juoksee sohvan tai lipaston alle, jää Olga hyppimään paikalleen...ilmeisesti ärsyttää kun ei mahdu perässä. Välillä sitten vedetään makuualustaa kilpaa ja niinhän siinä käy että Olga vetää ja Benemerito makaa päällä ja mukamas vetää myös mutta tulee suttina perässä kun Olga vie ympäriinsä. Lyyti on ollut oiva opettaja Olgalle. Nimittäin kun Olga vähän koitti maistaa sohvan kangasta, Lyyti murahti ja Olga lopetti heti. Samaten kävi kun Olga meinas jättää oman puumerkkinsä tuoliin. Kyllä mulla on täällä mainio opettaja. Lyyti sanoo mitä tässä talossa tehdään ja mitä ei. Paraskin komentaja...ite syönyt 5 kännykkää ja palan seinää jne... jne...

Tässä vielä leikissä väsähtänyt Benemerito