Kun alkon näyttää siltä ettei Nekku tarvikkaan valeraskauteensa lääkitystä, uskalsin ilmoittaa myös sen Raahen ryhmänäyttelyyn ja Tuurin kansalliseen näyttelyyn. Jotenka kumpikin koira osallistui sitten kumpaankin näyttelyyn. Ja Nekku ei päässyt vieläkään eroon karvoistaan. Noh...ajellaan ne sitten myöhemmin pois.

Mutta Raahessa tosiaan oltiin lauantaina ja tulos kyllä yllätti totisesti. Päätin että jos Nekku yhä saa aina EH:n niin sen näyttelyura päättyy tähän. Noh...niinhän siinä sitten kävi että nekku nappasi ERI:n ja varasertin kera. Ensimmäinen ERI, tähänasti on aina ollut EH ja pari kertaa H. Viimeksi siitä syystä H että oli valeraskaus ja Nekku possumaisessa kunnossa. Lyyti puolestaan oli ensimmäistä kertaa junioriluokassa kun on tähänasti ollut pentuluokassa. Lyyti sai EH:n ja tuomari kommentoi että Lyytillä vielä liian vaaleat silmät ja köyristää hieman lantiota liikkeessä. Silmät kuulemma tummuu pariin ikävuoteen asti, joten niistä ei kannata tuomarin mukaan olla huolissaan. Olipahan uutta tietoa tuo silmien tummuminenkin.

Sunnuntaina oltiin sitten Tuurissa ja poltin jälleen itseni niin että naama, kaula ja käsivarret helottaa punasena. Tuurissa on aina yhtä polttava auringonpaiste... =) Toki paloin kyllä jo vähän Raahessakin... Mutta Tuurissa kumpainenkin koira sai sitten EH:n.

Tarkemmat arvostelut voipi käydä lukemassa nettisivuilta kummankin koiran omien sivujen kautta.